Veckan som varit

måndag, mars 23, 2009 | 2 Comments

Babysimmet gick bättre denna vecka. Hon blev lite putt som vanligt av dyket, men det var okej. Bara hon fick suga lite på ens hand i magläge så blev hon nöjd.

På väg ner i plurret

Klädde henne som en riktig tjej i onsdags. Vi hade båda klänning på oss. Tyvärr så köpte jag fel sorts napp till flaskan så hon fick i sig allt väldigt snabbt och spydde sedan på både sig själv och mig på kvällen =(
Jaja, var ju kul att man fick vara fin EN dag =) Annars är det mest myskläder här hemma...


Girly! (sluta med den där blixten nu!)

Nytt projekt på stickningsfronten- en sjal i blått med vita runda mönster. Skulle blivit hjärtan, men det fungerade inte eftersom man var tvungen att ha 3 nystan av det blåa. Vill verkligen lära mig att göra tröjor och så. Mamma får ha en kurs med mig =) Har hitintills bara gjort raka saker- en halsduk till Charlotta och en löskrage till mig själv.

Mysbilder


Trött i sele


Mamma kramar sin älskling

Fick ju låna en BabyBjörn av Anna, men vi fick en uppgraderad version av mamma. Den har lite bättre fästanordningar så man lättare kan få i ungen. Mer som slide-hakar istället för tryckknappar. Babybjörn är en mkt bra uppfinning =)

Trots att det är mkt napp-bilder så har C blivit mindre och mindre beroende av nappan. Skönt! Hon tar den nästan aldrig under nätterna nu efter amningen. Och så är det nog inte långt kvar till hennes första vändning. Hon kämpar på med det tippar aldrig över =)

Just ja. Har funderingar på att bli lärare i biologi och naturkunskap på gymnasiet... tänka sig... Bara 2 år till vid skolbänken! Utbildningen går på distans, så det ska fungera att ta ut föräldrapenning samtidigt. Det som kan bli krux är VFU, det är när man är på en skola och praktiserar. Vem ska ta hand om Charlotta? Jaja, söka tänker jag iaf, sen får vi se hur det går!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Helt rätt, go for it! Söker man inte kan man inte tacka nej, och hursomhelst så löser det sig ;)

Lilian sa...

ser ut och vara supermysigt på babysimmet. :)
kan du ta och komma hem nu!! lörda är för långt borta!

About