Snö!

söndag, november 16, 2008 | 0 Comments

Det snöar! Första snön denna vinter för mig. Det kommer knappast ligga kvar, men mysigt ändå!

Igår åkte jag till Hälleforsnäs och outleten med syster och hennes kille (eller fästman om man ska vara riktigt korrekt med titeln). Därefter blev det Hedlandet, Karlsson och Börsen. Totala inköp blev ett par tofflor, tomtedräkt till lillskiten och en chokladbit.

Vi åt på Pizzeria Grodan efteråt men det var inte så värst gott. Tog en falafeltallrik. Har ätit betydligt godare falafel och såserna var lama...

Såg Casino Royal häromdagen. Helt okej actionrulle. Inte Bond för mig, men eftersom jag aldrig gillat Bondfilmerna så blev filmen säkerligen bättre =) Bond för mig kommer alltid vara Roger Moore och därför kan jag inte jämföra Craig med honom, för jag såg aldrig Craig som en Bond... Aja, hoppas ni fattar ;)

Idag åkte jag till Ica Maxi med mama. Låg lite i bakhuvudet att köpa Aerosmith med gitarr, men jag väntar på World Tour. Hade varit bra syselsättning men skit samma. Inhandlade en liten fleeceoverall med björnöron. Ungen har ju inga ytterkläder för bövelen! Var storlek 50/56, så den håller i de kallaste månaderna iaf.

Såg Js ex och då började jag fundera på det här med gamla pojkvänner och om de fortf har ngn betydelse för en. Den första är alltid den första (P), sen kom den första lite mer seriösa som man bodde och hade ett längre förhållande med (M) (och som man först trodde var ouppnålig, men som blev en toffel, haha!), sen kom den man trodde det skulle hålla med livet ut, mer eller mindre, och som man upplevde nära-döden med (R). Därefter är det den nuvarande som man ska ha barn ihop med (J). Alla har sin lilla plats och som betytt ett och annat. Jag tycker dock att jag varit lyckosam, eller valt jävligt bra? Finns så många historier där killen har varit totalt svin. I mitt fall har det bara blivit bättre och bättre ;)

Just ja, fick tårta coh en snygg blomma av jobbet när jag slutade. Hoppas ungen kommer snart så jag hinner hälsa på dem innan jul och "visa upp" det lilla undret. Kanske inte blir så mkt tid i januari. Tror jag ska börja packa ner böcker och dylikt redan nu som jag inte använder. Vem vet hur mkt tid och ork jag har sedan?
Ska även sy lite grejjer och sticka färdigt filten. Lite finns att göra fram tills ploppet...

Imorgon är det UL, har då gått klart 37 veckor (lite sen UL, men så blidde det). Ska även väga mig och ta kort på magen. Sen blir det nog inget mer sådant fram tills förlossning. Drömde häromnatten att jag sprang... och det var så skönt att få tillbaka sin kropp och prestera... jag längtar verkligen!

0 kommentarer:

About