Uppdatering om livet

onsdag, maj 07, 2008 | 0 Comments

Okej- en liten uppdatering =)

Var hos barnsmorskan i tisdags och skrev in mig. Inget Ultraljud. Vet inte varför jag fått för mig att man gör ett då också? Tror det beror på att Cilla här på jobbet som bor i Västerås fick göra ett då. Efter midsommar är det dags för 18-veckors-kollen uppe på forlossningen på sjukhuset. V 20 ska jag träffa barnmorskan igen. Då kan J följa med också och få lite info.

Fick en hel plastficka med papper och broschyrer som jag läser på kvällarna. Ungen kan alltså gäspa vid v 12... häfftigt.

J kommer i helgen, tror jag iaf. Det är väl planerat att meddela hans päron om nyheten också på söndag.

Ryggen har blivit snäppet bättre nu. Kan bero på alla kvinnliga hormoner som jämnar ut testosteronhalten? Har fått en tid till hudspecialt, och oavsett om jag är relativt bra på ryggen tänker jag gå dit och få tips och trix om hur jag ska hålla efter det.

Var hos sjukgymnasten igår och hon böjde och vred och så. Hittade inte mkt konstigt med höften. Hon tyckte väl helt enkelt att jag skulle ta det lugnt med löpningen eftersom jag får lite ont i sidan efteråt. Igår körde jag cross-trainern på gymmet i en timme. Rätt okej, men jag har fortf inte hittat den där ginstan med träningen =( Jag gillar promenader, låååånga sådana bättre.
Hon skulle skicka mig vidare till sjukgymnasten på kvinnokliniken då hon tyckte hon var mer specialiserad pga graviditeten. Hoppas jag får lite övningar då.

Nu har ytterligare en bit tandställningstråd lossnat från tandraden. Nu är det bara de två framtänderna som sitter i varandra. Frågan är om man kan ta bort allt snart?

Vad mer... hm, jo, igår berättade jag för Chefen och tjejerna på jobbet om min graviditet. Det blev nog en liten chock, men alla var leende så =) Får se hur lång tid det tar innan det kommer ut. Kanske när man börjar få mage, dvs efter semestern... men det börjar bli lite svårare att hålla in den. Känner mig lite mer svullen på eftermiddagarna och så. På sätt och vis vill jag hoppa över början och få en realtivt stor mage direkt så folk inte tror man blivit tjockis. Eller vad fan gör det, herregud?

Blev inbjuden på födelsedagsfest på lördag. Wärn som fyller 30. Gamlingen, haha. Kan bli kul att komma ut och träffa folk. Speciellt gamla vänner =)

Ska skjutsa mamma och pappa till Västerås flygplats på fredag eftermiddag. De ska till London över helgen, mamma fyller 50 år och får det i present av pappa. Ska in till Spakällan och köpa presentkort på fotbehandling, sen ska hon få fickpengar till London av oss barn. Hoppas de får det sköjj! Mamma vill och titta på Freddie Mercurys fd hem i Kensington. Skulle va roligt, men det är ju bara fasaden man får se så =/

Dags att jobba nu...

0 kommentarer:

About