Wall-E och Björn

måndag, december 22, 2008 | 2 Comments

Såg Wall-E igår. Den var söt och rolig. Såg även Björn Gustafsson, och det är det ju vissa saker som är roliga som fan och andra mer eller mindre tråkiga.

Inatt fick vi faktiskt sova lite. Hon sov på bra mellan amningarna och kl 13 var det dags att gå upp. Syster var förbi och tittade på kläder som jag ska hiva. Vad gör man med kläder och möbler man inte vill ha? Myrorna? Pingstkyrkan?

Imorgon är det BVC och AMS. Fattar inte riktigt det här med SGI. Jag måste vara aktivt sökande på AMS, annars får jag inte behålla SGI- men hur fan kan jag vara aktivt sökande när jag ska vara hemma med C? Ngn som fattat hur det ska gå ihop och hur FK tänker? Värsta scenario är ju verkligen att bara få lägsta nivå- då klarar vi inte oss ekonomiskt...

Ska inhandla de allra sista julklapparna imorgon, vilket är exakt samma sak- en mugg som det står morfar och mormor resp farfar och farmor till Cs mor- och farföräldrar.

Julafton blir hos mamma och pappa och så juldagen så hälsar vi på Js.

Bör börja packa snart...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Secondhandaffärer, kristna organisationer och andra hjälpgrupper och så lions brukar ta emot saker, vissa hämtar också gratis. En lapp om bortskänkes i en affär kan också fungera, i alla fall med möbler, kläder som inte gått att skänka bort som kläder kan paketeras i säckar och skänkas bort som mattrasor till vävföreningar.

Anna Högrelius sa...

Det bästa med att få barn är att presenter och julklappar till familjen är väldigt lätta att handla! Vår julklapp i år till mor- och farföräldrar var varsin kalender för år 2009 med bilder på Isadora. :D

Håller för övrigt med om att vi kan skippa presenterna och fokusera på barnen gällande julen. Då slipper man stress och press samt att må dåligt över att pengarna inte räcker till.

About