Bröllop i Etuna

söndag, november 01, 2009 | 0 Comments

Torsdag
Stressig morgon och vi glömmer kamera. Börjar inge bra alls då vi hoppar på fel tåg och missar vår connection i Sala. Vi sitter på ett fik och tar det lugnt istället. Kommer till Etuna 2 timmar senare än tänkt och får skjuts av mamma till tandläkaren. Inget hål vad hon kan se. Iväg till Lilian och umgås med henne, Elvira, Marie och Ville. Jakob och Charlotta är också med såklart. Får smarrig fruktsallad (vilket man är för lat för att göra själv)
Vi bor hos Malin och Tony i all flyttkaos. Man får verkligen hålla koll på lillskruttan. Hon tar sig uppför trappa för första gången som om det vore den simplaste sak.

Fredag
Vi åker till Babyproffsen för att titta på vagn. Hittar ingen vettig till bra pris. Vi vill ju verkligen inte vända på henne än, så ngn sulky vill vi inte ha nu.

Lördag
Fixade en fläta på Lilian, blev tyvärr inte vad jag tänkt, måste träna mer på utbakad fläta.
In till stan och fikade med några fd kollegor på Waynes. Svårt att få ett energiknippe att sitta still. Hon ville bara gå runt hela tiden. Får se om de kommer och hälsar på i Uppsala snart.
Mötte upp med Jakob och så tog vi bussen hem och gjorde oss iordning för bröllop.

Klockan 16 var det bröllop i Torshälla rådhus för bror Robin och Helena. Samma tant som höll i det som för Malin och Tony. Man tycker att det inte borde vara så svårt att komma ihåg två namn- men hon stakade sig många ggr när hon sa deras namn. Pinsamt...

Hem till dem och det blev mat och fika. De blev glada för SPA-presenten (duobehandling på Spakällan). Helena mer än Robin säkerligen. CL8 sprang runt och jag trodde hon skulle bli nedknuffad flera ggr. Folk tänker inte riktigt på att det går halvmeterhöga människor bland dem ;)

Tidigt uppbrott då CL8 var hyper- fast jättetrött, jo, det går ihop, jag lovar =)
Klockan 9 var vi hemma och jag lade mig i sängen och somnade strax. SÅ skönt. Vaknande klockan 7 när hon började böka i sängen.

Söndag
Vi åker hem till Jakobs föräldrar och fikar och äter tills klockan 15 då vi får skjuts hem till Uppsala av hans pappa. Skönt som bara den att slippa tåget! CL8 sov nästan hela vägen.

Lite chips och godis framför tvn eftersom vi missade lördagsgodiset och så blogg och nu sova.
Just ja- fick tillbaka CV granskning jag skickat in till "proffs". Aldrig sett så mkt röd text i ett dokument =( Bara att skriva om och söka fler jobb!!!

0 kommentarer:

About