No more Friskis this term

tisdag, maj 19, 2009 | 2 Comments

Näpp, det går inte att träna på Friskis längre och lämna henne hos tanterna. Hon blir tokledsen efter halva passet. Inge fel på magen nu, så det är väl separationsångesten som sätter in. Skit också... Det var så roligt att få komma dit idag =( Får bli endast löpning när Jakob kan ha henne hemma. Fick reda på vilken artist det är iaf till en jättebra låt som hon har på sitt pass. Det är bröderna Rongedahl med Knock me over! Har googlat som en tok men inte lyckats lista ut vilken det var. En definitiv låt på min springlista.

Förresten så har Charlotta lite skorv- men är det ngt man MÅSTE ta bort? Eller är det endast kosmetiskt fult?

Sen börjar jag känna av dagis-panik. Alla verkar ha sån koll på vad man vill ha ut av ett dagis. Herregud- vad vill man, vad kan man fråga, vad är viktigt??? Hade jag bott i Torshälla hade jag valt Glömsta. Systers kompis jobbar där och det är bra läge. Sen var de har för policies och så, det vette fan =)
Man får ställa sig i kö 8 månader innan. Men jag vet inte ens när hon ska börja... Vad händer i höst? plugga? Vad händer till våren? Jobb, plugga? Bra att ha allt utstakat!

Mamma köpte en rosa Bagheera-dress till Charlotta idag på ngn outlet i Avesta. Så retro!

Nästa vecka är det BVC: läkarkontroll och andra vaccineringen. Får ha nappflaskan redo eftersom man inte ammar längre och kan trösta på det viset.
Onsdag blir det nog färd till Etuna.

2 kommentarer:

Marie sa...

Oftast går skorven bort av sig själv. Dock KAN det sprida sig till resten av kroppen så det blir eksem lite här och var. Inte så nice för bebben då.

Men du behöver inte använda såna där krämer från apoteket. Vi smörjde in området med babyolja. Lät vara en timme eller mer, sen kammade vi försiktigt (åt båda hållen) med en vanlig fintandad kam som vi hela tiden sköljde i varmt vatten. Efter andra gången var allt borta.

Anna Högrelius sa...

Vi gjorde precis som Marie när Isadora hade skorv. Var hur enkelt som helst att få bort det, och efter det har hon inte haft några problem med skorv igen.

Det blir alldeles utmärkt att ta med BabyBjörnen på Elviras namngivning!

Hehe, minns hur det var med ersättnings-tiden. Vi hade alltid en termos med varmt vatten med oss, och ersättning i en vällingburk. Det var då jag verkligen förstod det praktiska med skötväska! ;]

About