Vad är nytt då?

torsdag, december 13, 2007 | 1 Comments

Sitter och mumsar lite på saffranskaka som jag bakat. Blev riktig saftig och god! Bjöd avdelningen på skolan oxå. Alltid trevligt att få ge tillbaka lite. Gav dem ett julkort som jag köpt i Skottland. Tror det var uppskattat =) Va en musikklass som hade luciatåg på skolan. De sjöng verkligen jättefint, lite avis på deras röster.

I måndags var jag på julfest, även det med avdelningen plus de två våningarna under. Placering, så jag hamnade bredvid franska molekylärbiologer. Nja, inte så roligt. Det var vegetarisk buffe plus ett vanligt julbord, och ostpajen var grymt god! Satte mig bredvid Moa och Martin sen och det blev lite roligare. Var en karl som dansade skitfult och jag hade rätt roligt åt honom. Vägrade dansa runt granen (en krukväxt med glitter). Små grodorna har jag inte gjort sen dagis och tänker inte göra det någe mer heller.

Sålde min bäddsoffa och sitter nu med extra 2500 kr. Ska bli en mobil tänkte jag. Har sålt en del grejjer på Tradera, men inge mer! Det är inte värt att behöva väga och packetera och frankera för att vinna 10 kr på en jävla bok. No more...

Vad mer är nytt då, ja, inget jobb än... Men jag har en liten grejj på G för att en viss kvinna har blivit med barn och jag kan nog ställa upp som vikarie för henne =) Men vi får se. Ska få svar innan jul. Sen blev jag tillfrågad att mäta lite fler fårben mot stipendiepengar. Vi får väl se om jag har tid för det. Lite pengar är ju bra om jag slipper låna dem med ränta.

Säg att jag skulle få jobb till den första mars, då skulle jag fly landet i hela februari tror jag. Resa upp mina föräkringspengar i Thailand och få lite avslut. Värsta är att jag inte vill åka ensam. Skottland var tråkigt och det var bara en vecka. Visst sol och värme, men det kan bli tråkigt för det =( Sen är det lite annan kultur vilket gör det läskigt.

Tror det blir lite julshopping imorgon. Ska inte ens bemöda mig med att gå utanför önskelistan. Det är ju vad folk vill ha, så jag ska inte chansa.

Så, boende med syster i en månad iaf. Kan bli intressant. Har fungerat bra förut. Det blir nog bra. Jaha, vad händer under jul? Fest? Nyår? Fest? Hör av er. Måste socialisera!

1 kommentarer:

Lilian sa...

Lek med mig! :)

About