Etuna-weekend

tisdag, mars 23, 2010 | 1 Comments

I torsdags åkte jag och C till Etuna. Tågen gick som de skulle och allt gick smidigt. Glömde ringa dagis och AMS, men jag är mänsklig =)
Torsdagen var vi hos mamma och tog det lugnt.

Fredagen var vi hemma hos Lilian och Elira och lekte. Vi var dumma och begav oss ut i snömodden på promenad till ICA. Usch... Annars så fick vi supergod mat, kesoplättar och tacos!
Precis som Lilja heter Lilian "iiija" för Charlotta. Kul att hon börjar säga saker nu.

Lördag var det kalas hos bror då Saga fyllde 1 år den 18. Fiskedamm och tårta var båda poppis. Känns som om det blev mkt sött för skruttan i helgen, men va fan...
Hade gjort en dagiskasse och broderat Saga på ett par byxor och så ett par tshirtar. Bilder kommer upp på Charlottas blogg senare.
Insåg att bror min börjar bli tunnhårig...
Efter det begav jag mig till syster för lite skitsnack. Charlotta fick med sig en liten Snigel från ett Kinderägg. Sniglar är poppis =) Fick se alla babysaker de köpt också. Inte så mkt kläder, så här ska märkas och lånas ut! Har faktiskt ingen känsla för tjej/pojke. Kaaaanske lite mer åt pojke. Vore skoj om inte annat eftersom det är så mkt brudar nu, hehe.

Söndag blev det besök hos Anna, Robin och Isadora. Vi fick en krämig och härlig kladdkaka att mumsa på. Ni kan se lite bilder på Annas blogg. Varför tog inte jag fram kameran? Nåja, det blev ju bra bilder, så det gör inget. =)
Allt var bra fram till detta besök. SEN...sen... började skiten!
Bussen från stan kom lägligt, men vid torget och chaufförbyte så strulade förarstolen och vi var tvungna att vänta på en ny buss. Den buss som som skulle gå 30 min efter kom innan den nya bussen, så jag hoppade på den. C försökte sova, men i vagnen bredvid satt en (vad jag tror var) autistisk unge och skrek iiiiihhhhhh-IIIIIHHHHH. Inget man kan göra förvisso, men liiiite irriterad blev jag eftersom C skulle sova. Snö och hård blåst. Inge kul att ta sig fram på moddiga gator med en tjurig unge och matkasse. Hade inte ätit mat sen frukost heller (tack gode gud för kladdkakan!).
Väl hemma var allt lugnt.... tills runt 22. Då spydde C ner resesängen. Oj, en gång är väl okej, det kan vara vällingen som blev för mkt. nej då. Hon fortsätter att spy ner mammas säng. Hela natten pågår det =(
Måndag: Morgonen därpå är hon pigg och får behålla yoghurten. Mamma är dock dålig, typ förkyld. Jag bestämmer mig för att åka tåg hem som planerat. Vi hoppar på bussen och hållplatsen innan Glömsta börjar C kräkas igen. Först lite på sig själv, sen mer på mig och sen kaskadspya över bussgolvet. Jag hoppar av... lämnar brottsplatsen så att säga =)
Tar mig till pappa och börjar tvätta. C försätter spy och så rännskita och feber. Yippie...
Vi får låna bilstol av bror och tar oss tillbaka till mamma. Nu är det inget mer kräk längre.

Tittar på diabilder när jag är nyfödd till ett par år. Jag och C är väldigt lika på en del bilder. Hon är 1000 ggr sötare, men ändå =)
Lär mig virka Mormorsrutor och tittar på Saltön.

Tisdag: eftersom vi fick låna bilstol åker vi med familjen upp till Uppsala då lillebror ska läggas in på Ackis för operation av hjärnan. Rännskitan hos C hade inte gett med sig. Hoppas överdraget går att tvätta. SORRY!

Nu sitter jag här och C sover och sover och sover... Står en matpaj i kylen som J gjort, men jag är inge hungrig. Tror jag fortf är lite stressad över de sista dagarna med all sjukdom =( Har fått jäkligt ont i ryggen också av allt kånkande av väskor och barn.

Nåja, gå in på Cs blogg för videos och bilder. (kommer snart om inte C vaknar såklart)

1 kommentarer:

Lilian sa...

usch och fy för magsjuka. tror vira fick din hosta för hon hostar som sjutton.. och snorar. men men vi fick ju träffa er iaf. :)

About