Jobbat en vecka

söndag, juni 06, 2010 | 1 Comments

Nu har jag jobbat en vecka och det var segt ibland och roligt ibland. Först var det mycket inskrivning i datorn bara. Nu är det mer leta information om kemikalier. Mer än så kan jag nog inte skriva. Vill inte få ngn sekretessmänniska på mig! =)
Det är jag och Anna, civilingenjör från Sthlm som jobbar tillsammans. Känns bra att vara två, men vi visste inte ens om varandra förrän typ fredagen innan vi skulle börja. Vi båda trodde det var ett enpersonsjobb. Tur nog så är hon en vettig människa. Hade varit jobbigt om hon var knäpp, haha.
Trots att jag nu fick jobb så har jag börjat tvivla på min yrkesinrikting. VILL jag verkligen jobba med detta. Hur mkt är jag villig att kämpa för ett jobb? Just nu finns det inte ett enda jobb att söka. Trist, för jag måste säkra hösten iaf. Gå hemma igen... fyfan. Känner mig tjock i halsen bara av att tänka på det.
Har skapat alternativ, och det är lärarkompetens. 3 terminer till. Ekonomiskt vet jag inte riktigt hur det ska gå ihop. Får bli ihopsparade pengar, dvs Thailand-pengarna. Kul att behöva göra sig av med dem för att kunna utbilda sig (IGEN!).

Fick lite sol på mig idag. Lyckades tom bränna mig på axlarna. Var ute och planterade grejer på kolonilotten med Lilja. Lite sallad har poppat upp minsann. Fick med mig två tomatplantor att ha på balkongen. Måtte det bli något av dem! Dvs, kan C hålla sina små skitiga händer borta från dem?

2 feta blåsor har jag fått på vardera lilltån. Använde nya skor i lördags och gick ner på stan med dem. Ajaj... Lyckades ha sönder en nyligen och det rann på foten. japp, ganska feta alltså =)

Sov på eftermiddagen så jag är inte trött än. Annars brukar ögonen bli tunga runt 9, hehe.

Vad göra midsommar?!? Glömde helt bort nationaldagen idag...

1 kommentarer:

Lilian sa...

ska ni till etown eller.. på midsommar mena jag :)

About