Det är många hemsidor som är förbjudna på GE, men att uppdatera bloggen går tydligen bra =)
Kan unna mig 5 min.

Jobbar tredje veckan nu och det är okej. Men.... men.... jag har blivit så osäker på hela min framtid. På jobbfronten that is. Eller ja. Nu är jag inne i ett 'sakna Etuna' läge igen. Det var längesen jag kände så.
Jobb alltså. Vet inte riktigt om sommarjobbet jag har nu representerar de flesta jobb inom miljösektorn. Mkt att lägga in data och uppdatera och kolla så inte andra gjort fel mm. Jag är nog mer av en projektare. Jag vill ha instruktioner och bygga upp från början, inte rätta andras misstag. Vill jag ha liknande uppgifter sen? Ett fast jobb som detta? Nej, jag tror inte det.

Vad vill jag EGENTLIGEN? Ja, tidigare inlägg handlar ju om Djursjukvårdare, men det känns som om that ship has sailed. Det är svårt att verkligen veta vad som är ens intresse/hobby och vad som man kan tänkas att jobba med. Eller kan man kombinera? Lärare har jag också som alternativ. Tror det är vi 80-talister som är så jäkla kåta på "roliga" jobb.

Idag ska vi göra en Flashmob här på jobbet vid ett möte. Vi ska sjunga en låt med Radiotjänstmusiken som mall. Istället för att handla om tvavgiften så är det om arbetsmiljön. Torftigt, men kul =)

Lillebror ligger fortf på Ackis efter operationen. Han har rätt ont och svårt att sova. Inte den trevligaste patienten att besöka, mest grymtningar och irritation, men jag har förståelse. Hoppas bara han tar sig i kragen efter att allt det här är över och börjar leva.

Dags att återgå till detta mindre stimulerande jobb =)

1 kommentarer:

Lilian sa...

surfa på FB genom mobilen! ;)

About