Halsont continues

tisdag, maj 11, 2010 | 1 Comments


Nu har jag haft ont i halsen i en vecka. Ena mandeln är stor som ett hallon =(
Fast mest ont gör det nog i tungroten om jag tänker efter. Har bakterierna/viruset spridit sig dit? Är rätt less iaf och det här är nog det värsta jag varit med om i förkylningsväg.

Charlotta har nog också haft ont i halsen. Försöker fråga henne var det gör ont (gör det ont, ajaj?) och ibland tar hon sig på halsen. Vi har gett ganska mkt alvedon iaf och det har hjälpt på en gång. Hon har varit väldigt dålig på att äta. Nästan bara russin och annat gott som dugit. Tack vare Marie gjorde jag mat som faktiskt gick ner- pastagratäng med currysås och kyckling. Idag åt hon duktigt till frukost och var på bra humör, så det är förmodligen över för hennes del.
Fina biltröjan

Det positiva (som man alltid ska försöka leta efter) är att jag ätit mindre godis än vad jag annars hade gjort. Tandläkaren på fredag, yippie! =(

Sommarjobb juni-aug! På GE Healthcare här i Uppsala. Gjorde drogtest igår. Fick stoppa in en graviditetstestliknande pinne under tungan. De testar för kokain, amfetamin, heroin, cannabis och opiater. Häftigt va! Det ska tydligen sommarjobba 80 st personer på företaget. Ganska många alltså och alla ska drogtesta sig.

Ska till Torshälla och hälsa på familjen Molin som har utökats! Får åka bil med päronen som kommer upp den 18 när lillebror ska kolla upp huvudet efter operationen. Får se om C följer med, beror lite på Js schema och så. J får inte följa med, för han får inte plats i bilen. Lite taskigt, men det är min syster som fått barn så =)

Axelia

Hoppas på bio på torsdag. Alice i underlandet blir det isf. Söndag är sista babysimshandledningen innan sommaren. Sommaren ja... lär inte bli så mkt bad och sol, men jag får JOBBA!!! Yihaaa!

1 kommentarer:

Anna Högrelius sa...

Ohh vilken söt biltröja och bebis! Vad mysigt att få gosa bebis igen. :]

About